Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NRK Folie en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie. Download hier de informatiefolder.

 
  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

 

Ga snel naar:

 

Suggesties voor duurzamere verpakkingen

Suggesties voor duurzame verpakkingen kunnen naar Meldpunt Verpakkingen (foto KIDV)

Consumenten die vragen hebben over verpakkingen en milieu kunnen hiervoor terecht op www.meldpuntverpakkingen.nl. Consumenten kunnen hier ook suggesties doen voor het verbeteren en optimaliseren van de milieuvriendelijkheid van verpakkingen.

Het Meldpunt Verpakkingen is een initiatief van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) in samenwerking met Milieu Centraal. Laatstgenoemde organisatie houdt de informatie bij op de website en zorgt voor de verwerking van vragen en afhandeling van meldingen. De ontvangen meldingen stimuleren het bedrijfsleven om verpakkingen (nog) duurzamer te maken.

De site is in het leven geroepen in het kader van de Raamovereenkomst II, die het verpakkende bedrijfsleven, de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en Rijksoverheid eind 2012 hebben afgesloten, en die met ingang van 2013 van start is gegaan. Meer informatie over Raamovereenkomst II op de website van de VMK, www.vmk.nl

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Folie

Tel: 070-444 06 70
Fax: 070-444 06 61 

E-mail
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© VVF 2021