Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NRK Folie en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie. Download hier de informatiefolder.

 
  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

 

Ga snel naar:

 

De Topsector Chemiebeurs

De Topsector Chemiebeurs, de slimme oplossing voor bedrijven die meer chemietalent willen.

De chemische sector zit te springen om ambitieuze en talentvolle scheikundigen. Om daar iets aan te doen, heeft de Topsector Chemie een slimme oplossing bedacht: de Topsector Chemiebeurzen. De Topsector Chemiebeurzen geven streng geselecteerde excellente studenten in het hoger onderwijs een studiebeurs zonder terugbetaalverplichting. Verschillende pilots laten zien dat de Topsector Chemiebeurzen significant meer en betere studenten aantrekken voor opleidingen of specialisaties in de Scheikunde.

Wat willen we met de Topsector Chemiebeurzen?
Ten eerste willen we dat meer jongeren Scheikunde gaan studeren en vervolgens in de chemiesector gaan werken. Daarnaast zorgen de Topsector Chemiebeurzen ervoor dat studenten, bedrijven en experts uit onderwijsinstellingen intensief met elkaar samenwerken. Dat leidt tot kennisdeling en een betere aansluiting van het hoger onderwijs op de arbeidsmarkt. De meest getalenteerde studenten worden gestimuleerd met een uitdagend onderwijsprogramma en gesteund met een beurs.

Wat willen we met de Topsector Chemiebeurzen van u?
Bedrijven spelen een cruciale rol bij de Topsector Chemiebeurzen. Als deelnemend bedrijf financiert u de beurs van één of meer excellente studenten en levert u een bijdrage aan het programma in de vorm van stages, begeleiding van studenten en gastcolleges. Er is ‘bedrijvenkennis’ nodig om een programma te maken dat goed aansluit op de vraag uit de arbeidsmarkt. U investeert ongeveer 5.000 euro per jaar per student, wat tijd en faciliteiten.

Hoe doet u mee?
U begrijpt dat er nog veel meer te vertellen valt over deze slimme oplossing voor het vinden van chemietalent. Kijk daarom op www.top-sectoren.nl/chemie voor meer informatie over de Topsector Chemiebeurzen of bekijk de brochure.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Folie

Tel: 070-444 06 70
Fax: 070-444 06 61 

E-mail
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© VVF 2021